Dr. Digital

Ohlasy našich klientů

Díky službě Dr. Digital jsem pod stálým lékařským dohledem.
Užívám řadu léků, dlouho jsem bojovala s kolísavým tlakem ale díky pravidelnému měření a konzultacím s lékaři Dr. Digital se mi konečně daří mít svůj krevní tlak pod kontrolou.
Jana, 67 let
Hned při prvním měření mi tým Dr. Digital odhalil srdeční arytmii.
Pak už věci nabraly rychlý spád, chvíli jsem užíval medikaci na ředění krve a pak jsem podstoupil elektrickou kardioverzi. Od té doby mi srdce bije pravidelně a netvoří se v něm nebezpečné sraženiny. Tím, že mi moje EKG při každé online vizitě shlédne lékař mám jistotu, že se arytmie nevrátila.
Petr, 65 let
Říkal jsem si, že v mém věku asi žádné velké kontroly nepotřebuji.
K doktorům jsem skoro nechodil a chtěl jsem službu jen zkusit. Tým Dr. Digital mě upozornil na podezřelé kožní znaménko a zařídil kožního lékaře v mém okolí. Byl jsem v šoku když mi kožní lékařka řekla, že jsem přišel za 5 minut dvanáct! Teď už je naštěstí vše v pořádku.
Michal, 28 let
Pořídil jsem službu pro oba své rodiče i babičku
K rodičům a k babičce se díky své vytíženosti nedostanu tak často, jak bych chtěl. Tým Dr. Digital mi stařečky kontroluje, lékař jim pokaždé pošle krásný povzbuzující dopis. Oni jsou rádi, že si můžou pravidelně pohovořit se zdravotníkem o svých trablích já a zase, že mají pravidelný lékařský dohled, kdyby šlo o nějaký větší průšvih.
Richard, 44 let

O nás

Představte si, že všichni lidé mají snadný přístup
k opravdu kvalitní zdravotní péči. A to úplně každý, kdo má zájem. Vše on-line.

S touto ohromující vizí přišel v roce 2019 pan
Ondřej Svoboda a založil Dr.Digital, dnes přední telemedicínskou společnost sídlící v České republice.

V Dr.Digital víme o problémech, s nimiž se lidé běžně potýkají ve snaze dosáhnout na opravdu kvalitní zdravotnické služby. S využitím nejmodernějších technologií dokážeme pomoci každému, kdo bude chtít.

Nabízíme širokou škálu služeb, které zahrnují zdravotní péči na dálku, monitorování životních funkcí, lékařskou asistenci a správu preventivní péče.

Věříme, že každý člověk by měl mít přístup ke kvalitním zdravotnickým službám bez ohledu na to, kde žije, a proto nabízíme praktické a účinné řešení vzdálené péče. Tým vysoce kvalifikovaných odborníků poskytuje nejvyšší úroveň služeb všem našim pacientům.

Jsme hrdí na to, že patříme mezi první telemedicínské společnosti na trhu. Dokážeme pomoci s každým zdravotním problémem.

Kontaktujte nás a dozvíte se, jak díky našim službám dosáhnout optimálního zdravotního stavu
a získat pocit životní pohody.

Vybudovali jsme si dobrou pověst díky zajišťování vynikající péče. Cítíme zodpovědnost vůči našim pacientům a stále usilujeme o dokonalost ve všem, co děláme.

Naše mise
V Dr.Digital věříme tomu, že zdravotní péče by měla být snadno dostupná pro každého, kdo o ni stojí. V centru všeho našeho úsilí vždy stojí pacient.

Jsme odhodlaní i nadále hledat inovativní, spolehlivá a účinná řešení, která povedou ke zlepšování zdravotního stavu našich klientů. Díky personalizované medicíně se každému pacientovi dostane té nejlepší léčby, uzpůsobené přímo pro něj. Usilujeme o budování dlouhodobých vztahů a dosahujeme vynikajících výsledků.

Jsme pyšní na to, že jsme jednou z předních telemedicínských společností
v České republice
a hodláme i nadále inovovat a zlepšovat služby, abychom zajistili, že se našim pacientům dostane té nejlepší péče.

Naše vize
Na prvním místě je vždy pacient. K poskytování pohodlné a spolehlivé zdravotní péče, dostupné pro každého, využíváme moderní technologie. Usilujeme o to, abychom stanuli v čele inovací v oblasti telemedicíny a pomáhali lidem dosáhnout optimálního zdraví a životní pohody.

Věříme, že naše péče je klíčem k tomu, aby se pacienti dlouhodobě těšili dobrému zdraví, bez ohledu na jejich věk nebo místo, kde žijí. Děláme vše pro to, abychom jim dopřáli plnohodnotný a aktivní život.

Napsali o nás

7. 5.
2022

Telemedicína v Česku má dalšího hráče.

Ondřej Svoboda věří v přístroje. V nabídce své firmy jich má hned několik. Úhlednou bílou krabičku se zaoblenými hranami, která umí měřit teplotu, tlak, EKG či plicní funkce. Nebo digitální stetoskop – malinké oválné zařízení, které pokud si pokládáte na hrudník.

Celý článek
11. 5.
2022

Virtuální klinika telemedicíny Dr. Digital zahajuje provoz

Virtuální klinika Dr. Digital, která právě zahajuje provoz, je zaměřená na poskytování služeb telemedicíny a přináší do primární péče například distanční monitoring a analýzu naměřených hodnot pacientů z domova.

Celý článek
24. 8.
2022

Potřeba fyzické návštěvy ordinace bude minimální

Díky digitální platformě společnosti Dr. Digital už pacient nebude muset docházet do ordinace vyšetřujícího lékaře. Pomocí přenosu dat mezi moderními měřícími lékařskými zařízeními a počítačem lze podstoupit…

Celý článek
29. 11.
2021

Budoucnost zdravotnictví je v eHealth a telemedicíně

Český podnikatel a vizionář v oblasti zdravotnictví Ondřej Svoboda je zakladatelem několika firem v oblasti telemedicíny a eHealth. Je přesvědčen o tom, že pacientům digitální propojení s lékaři a klinikami prospěje.

Celý článek
28. 2.
2022

Telemedicína sama o sobě v Česku ještě regulovaná není

Ondřej Svoboda roky obchodoval se zdravotnickými prostředky. Telemedicína je teď dle něj aktuální příležitost. Rozjíždí proto platformu Dr. Digital. V rozhovoru pro FinTag.cz říká, jak vnímá rozvoj digitalizace zdravotnictví v Česku.

Celý článek
31. 3.
2022

Lidé na vozíčku si vyzkoušeli telerehabilitaci

Hendikepovaní lidé z Ligy vozíčkářů měli možnost vyzkoušet si zařízení pro telerehabilitaci. Software Mira Rehab s technologií na sledování pohybu jim v brněnské organizaci představil jednatel společnosti E-health and Telemedicine Ondřej Svoboda.

Celý článek
20. 4.
2022

Jak pandemie mění využití telemedicíny?

Při koronavirové pandemii dostala telemedicína silný impuls k rozvoji. O její možnosti se začalo zajímat mnohem více lékařů a poskytovatelů než dřív, politici i plátci ji označili za jednu z priorit.

Celý článek
21. 5.
2022

První virtuální klinika telemedicíny

V Česku zahájila provoz virtuální klinika Dr. Digital zaměřená na poskytování služeb telemedicíny pacientům. V rámci nabídky a technologií je první svého druhu v Evropě. Pacientům přináší vzdálený monitoring životních funkcí a nástroje na prevenci onemocnění.

Celý článek
24. 8.
2022

V budoucnosti bude potřeba fyzické návštěvy ordinace minimální

Díky digitální platformě společnosti Dr. Digital už pacient nebude muset docházet do ordinace vyšetřujícího lékaře. Pomocí přenosu dat mezi moderními měřícími lékařskými zařízeními a počítačem lze podstoupit některé druhy vyšetření přímo z domova.

Celý článek
8. 9.
2022

Aplikace sama pozná rakovinu

Telemedicínskou aplikaci SkinVision pro včasnou detekci maligního melanomu, si mohou vyzkoušet návštěvníci telemedicínské výstavy LIFMAT 2022. Ta proběhne v pátek 9. září v prostorách Cubex centra na pražském Pankráci.

Celý článek

Máte dotaz ke službám Virtuální kliniky Dr.Digital?

Napište nám. Ozveme se co nejdříve.

Kontaktujte
nás